Natasja Mommen

Vroedvrouw
natasja@kinderpraktijkderegenboog.be

Personal Statement

Ik ben Natasja, 34 jaar, wonende te Spalbeek.

Mama van 2 zonen, Victor & Hugo. Gelukkig getrouwd met Tom.
Onze viervoeters Maurice & Jules maken ons gezinnetje compleet.
Na mijn studies vroedkunde in 2010 heb ik diverse opleidingen gevolgd om mijn kennis te verdiepen; neonatologie, tropische geneeskunde, verpleegkunde, specifieke lerarenopleiding, baby-, en zwangerschapsmassage. Dat ik leergierig ben, kan je wel zeggen.

Na verschillende jaren ervaring in het ziekenhuis en onderwijs, bleef zelfstandige vroedvrouw zijn toch mijn grote droom. Maar ik was jong, onzeker en durfde niet goed de stap te zetten. Het moederschap en mijn omgeving hebben me laten voelen dat je soms te veel denkt en goed wil doen voor anderen maar dat je meer moet geloven in jezelf en luisteren naar je hart.
Hart & buik riepen luid en duidelijk: “Waag de sprong”!

Na de geboortes van mijn zonen besefte ik heel goed dat een vroedvrouw een belangrijke schakel kan zijn voor zwangeren en pas bevallen ouders. Beide ervaringen hebben me dan ook als vroedvrouw en als mens enorm verrijkt. Het idee dat ik gezinnen kan begeleiden alsook zien groeien vind ik hartverwarmend. Vandaar dat ik graag deze weg met jullie bewandel om alle onzekerheden, emoties en gevoelens die bij het prille ouderschap naar voor komen, kan beantwoorden.

In mijn vrije tijd probeer ik van het leven te genieten. Zo hou ik van lekker eten en een goed glas wijn. Ook in yoga, keramiek en muziek vind ik mijn rust. Van reizen en de zon word ik dolgelukkig.
Jullie kunnen bij mij terecht voor de begeleiding van kinderwens, opvolging van de zwangerschap en post-partumzorg tot de leeftijd van 1 jaar. Daarnaast verwen ik mijn mama’s graag met een zwangerschapsmassage en geef ik workshops.Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en er samen iets moois van te maken!Veel liefs,
Natasja

    Recognition Award