Wim Vandebrouck

Acupuncturist
0494/41 33 71
wim@kinderpraktijkderegenboog.be

Personal Statement

Welkom, ik ben Wim, (laser-)acupuncturist.

Met acupunctuur en laseracupunctuur help ik volwassenen én kinderen weer balans te vinden. Want die is soms zoek. En dat uit zich in allerlei fysieke en mentale gevolgen: hoofdpijn, maag- en darmproblemen, energiegebrek, slapeloosheid, humeurigheid, hartkloppingen, … Om tot een oplossing of verbetering te komen, focus ik me bewust niet enkel op de symptomen. Ik bekijk het geheel. Ik zoek verbanden en oorzaken. Bij Kinderpraktijk De Regenboog focus ik me specifiek op kinderen en vrouwen met een kinderwens.

Hoe ik door de wereld van de acupunctuur geboeid geraakte? Zoals zovele mensen, liep ook ik op een bepaald moment vast. Een blessure, te veel stress, spijsverteringsproblemen, vermoeidheid, … Met een behoorlijke portie nieuwsgierigheid, liet ik me uiteindelijk behandelen door een acupuncturist. En ja, met succes.
Dankzij de holistische aanpak én de behandelingen met naalden, voelde ik me een pak beter. Sindsdien maak ik er dus een punt van om anderen even goed te helpen. Want ik weet uit ervaring dat het werkt. Schrik voor naalden? Of een ongemak bij een kind verhelpen? Dan komt laseracupunctuur perfect van pas.

Wie weet, tot vlug!

    Recognition Award