Voor een afspraak bij de pediatrisch kinesitherapeute is een verwijsbrief aangeraden.
Voor de andere disciplines is een voorschrift of verwijsbrief van een arts, CLB-medewerker of andere hulpverlener niet nodig.

Momenteel zijn er geen wachtlijsten bij Kinderpraktijk De Regenboog. Dit betekent dat u steeds op korte termijn een afspraak kan krijgen.

Het aantal sessies hangt af van verschillende factoren. Bij het eerste gesprek zal uw hulpvraag concreet gemaakt worden en zal samen met u het behandelplan overlopen worden.

Afhankelijk van de discipline gebeurt het afrekenen via de derdebetalersregeling of rechtstreeks op het einde van de sessie:

  • Onze Pediatrisch Kinesitherapeute, Podoloog en Vroedvrouw werken via de derdebetalersregeling. U dient zelf niet te betalen op het eind van iedere sessie.
  • Bij de Psychologisch Consulent en Acupuncturist wordt er bij afloop van iedere sessie afgerekend. Dit kan ofwel cash ofwel via Payconiq. Er is géén bancontact aanwezig.
  • Uitzondering: Bij een kinderwensconsultatie, lactatieconsult of babymassage dient er ook bij de Vroedvrouw onmiddellijk afgerekend te worden. Hier geldt geen derdebetalersregeling.

Stel je vraag aan ons

Indien je het antwoord op je vraag niet kan vinden, kan je ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier: