Ruben Josson

Psychologisch Consulent
ruben@kinderpraktijkderegenboog.be

Personal Statement

Hey daar! Ik ben Ruben Josson. Van opleiding Psychologisch Consulent, van nature een empatische luisteraar en ik ben hier om kinderen en jongeren tot 16 jaar te helpen bij het begrijpen en omgaan met hun emoties.

Al geruime tijd werk ik intensief met jonge mensen om hen te helpen bij het ontdekken van hun innerlijke kracht en het ontwikkelen van emotionele veerkracht, zodat ze beter kunnen omgaan met alles wat het leven hen biedt. Het is mijn missie om jou te helpen het beste uit het leven te halen.

Wat mag je van mij verwachten? Mijn aanpak is open en concreet, zodat zowel kinderen als ouders altijd weten waar ze aan toe zijn, of het nu gaat om begeleiding of om diagnostiek.

Of het nu tijd is voor een lach, een beetje steun bij moeilijke momenten, of als we serieus moeten praten over wat er aan de hand is, ik ben er om te helpen. En ik begrijp heel goed hoe het is om jong te zijn!

Laten we samen op pad gaan en ontdekken hoe we jouw kind kunnen helpen zich beter te voelen, sterker te worden en de juiste ondersteuning te krijgen, inclusief diagnostische inzichten. Jouw kind verdient het om vol vertrouwen en emotioneel veerkrachtig op te groeien, en ik sta klaar om te helpen!

Je kan me vinden in de praktijk op dinsdagvoormiddag, vrijdagavond en zaterdagvoormiddag.

Tarief:

  • Kennismakingsgesprek: 60 euro
  • Individuele begeleiding (50-60 min): 60 euro
  • Diagnostiek: afhankelijk van het onderzoek, dit wordt voor aanvang besproken

Betalingen kunnen cash of met Payconic/Bancontact-app en gebeuren aan het einde van elke sessie.
Indien je een afspraak niet kan nakomen kan je tot 24u op voorhand kosteloos annuleren. Indien je later verwittigd, wordt er een vergoeding van €25 aangerekend. Bij het niet-verwittigen wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

    Recognition Award